Надіслати
НОВИНУ
 
7/28/2014    П:3704 К:1
Анатолій Цуперяк став шеф-кухарем ресторану «Daily» в Мукачеві
Найхаризматичніший учасник популярного телешоу «МастерШеф-3» на каналі СТБ нересничанин Анатолій Цуперяк завдяки своїй безпосередності та дотепності, з перших випусків програми став фаворитом теле- та інтернет-аудиторії.
І хоч проект уже давно завершився, фанати не забувають свого улюбленця. Попри успіх на телебаченні та народну славу, «зіркову хворобу» наш земляк не підчепив. І коли буває вдома, на Тячівщині, завжди охоче розповідає про свої справи та ділиться планами на майбутнє. 

Отож, про те, як склалося життя Анатолія після проекту, та де можна скуштувати страви його приготування – в інтерв’ю tyachiv.com.ua:

Толю, скажи, будь ласка, які зміни відбулися в твоєму житті після закінчення шоу «МастерШеф-3»?

Після проекту моє життя змінилося: я досягнув, чого хотів – став знаменитим, мене всі впізнають. Зараз живу в Мукачеві, працюю у ресторані «Daily». Нещодавно хороші люди зробили мені гарну пропозицію щодо роботи у цьому закладі,  і я погодився. У Мукачеві добре почуваюся, бо займаюсь улюбленою справою, місто дуже гарне, а ще поруч є люди, які в усьому допомагають. Зрозуміло, шеф-кухарем став не одразу. Пройшов навчання з технологами, вивчив усі виробничі процеси і багато іншого. За таку школу вдячний своєму шефу. Також багато допомагали і інші колеги, які мають більше досвіду в кулінарії. Три місяці пропрацював звичайним поваром, і нарешті – шеф-кухар. Дякую Богу за те, що все вийшло саме так.

Відвідувачі ресторану впізнають?

Так, і згадують мої «крилаті» фрази. Навіть були випадки, коли спеціально зі Львова приїжджали фанати, щоб зробити фото на пам'ять. Впізнають і клієнти з Києва, знайомляться зі мною. Все тому, що я який на екрані, такий і в житті. 

Я не гордий, тому завжди охоче спілкуюся з людьми. Як кажуть, будь простіше, і люди до тебе потягнуться! До речі, познайомився тут зі Степаном Гігою, який виступав у нашому ресторані, Русланою і багатьма іншими відомими людьми.

Часто приїжджає до мене брат, багато знайомих та друзів. 

У кожного шеф-кухаря, зазвичай, є своя коронна страва. У тебе така є? 

Щось особливе не можу виділити. Я люблю готувати всі наші ресторані страви і раджу скуштувати все, бо кухарі стараються догодити усім клієнтам. До того ж, ми завжди готуємо лише зі свіжих продуктів.

На твою думку, що є головним у роботі шеф-кухаря?

По-перше, треба любити свою роботу. А по-друге, важливо знайти спільну мову з колегами і вміти правильно керувати. Люблю, щоб на кухні всі працювали з душею, а не приходили на роботу, щоби просто день минув. Ліниві люди мені не подобаються.

Як відпочиваєш?

Якщо чесно, вільного часу в мене мало, тому що я люблю свою роботу, а коли маю вільний день, їжджу на зйомки до Києва. За останній рік мене кілька разів запрошували зніматись у програмі "Все буде добре". Буває таке, що вдома, в Нересниці, більше місяця не буваю. Але не скаржусь: в нашому житті нічого легко не дається.

Часто ходжу до церкви, тому що вірю в Бога. На жаль, після проекту у мене з’явилося багато заздрісників. Але я всім бажаю лише добра.

Які маєш плани на майбутнє?

Восени буду захищати диплом юриста у Національній академії внутрішніх справ України. А потім – плани великі, але знаєте, головне, щоб було здоров'я, і все буде!



Наталія Маджара для Tyachiv.com.ua



Коментарі (1)
Каринка
10/31/2015 2:47:30 AM  |  IP: 46.200.3.***
Я його памятаю!

<<Попередня
1
Наступна>>
Додати коментар
Введіть число
 
 
Новини від KINOafisha.ua
Загрузка...
Загрузка...
Афіша кінотеатра Cinema Citi